Rareori descriem cu lux de amanunte propriile fantezii sexuale, chiar daca partenerul de cuplu si-ar dori sa le cunoasca, pentru a putea intelege mai usor ce ne dorim si ce simtim.

Rareori descriem cu lux de amanunte propriile fantezii sexuale, chiar daca partenerul de cuplu si-ar dori sa le cunoasca, pentru a putea intelege mai usor ce ne dorim si ce simtim.

Inhibitiile exista in cazul ambelor sexe. Fiecare crede despre celalalt ca si-ar forma pareri nepotrivite daca ar auzi vorbindu-i-se despre cele mai indraznete vise erotice. Cu totii avem momente in care ne imaginam lucruri despre care credem ca altii le-ar cataloga drept ciudate, ceea ce se intampla doar pentru ca putini au curajul sa vorbeasca despre ele.

O femeie simte, incepe sa viseze, emotiile devin din ce in ce mai reale, totul se amplifica, pana cand are senzatia ca barbatul pe care il doreste se afla langa ea, facand totul asa cum ar trebui... Brusc devine mai relaxata si, fara sa isi dea seama adoarme instantaneu (adesea dupa masturbare), asemenea unui copil sau, mai apropiat de zilele noastre, asemenea unui barbat dupa o partida pasionala.

A doua zi incepe sa-si faca procese de constiinta. Cum am putut? Dar de ce s-a intamplat? E ceva in neregula cu mine? Nu, nu a facut nimic iesit din comun, e doar una dintre cele 95% dintre femeile care au fantezii sexuale. Totusi, cele mai multe dintre ele se simt vinovate pentru aceasta placere inocenta...

Nancy Friday a condus un studiu interesant in anii '70 despre fanteziile sexuale ale femeilor si a constatat cu stupoare ca cele mai multe nici nu realizau ca ceea ce numeau ganduri romantice aveau de fapt o conotatie sexuala extrem de puternica. Pentru a te bucura de sex, trebuie sa te gandesti ca esti o fiinta sexuala care are nevoie acuta de sex.

Intre fanteziile masculine si cele feminine exista diferente uriase. Daca barbatii dau frau liber imaginatiei atunci cand sunt singuri, la femei lucrurile stau altfel - ele folosesc impulsul erotic pentru declansarea fanteziilor chiar in timpul actului sexual.

Citeste si:
Cum scapi de parul de pe corp?
Cum scapi de parul de pe corp?

Ce isi doresc femeile in secret?

1. Sex in public

Sexul in public ramane un 'turn-on' important pentru femei, cu atat mai mult cu cat ele tin la intimitate in mai mare masura decat barbatii. Faptul ca incalca anumite reguli general acceptate, este un afrodisiac excelent. 'Public' nu inseamna desigur in mijlocul strazii, ci eventual in masina, in lift, in toaleta unui club, pe o alee dosnica etc. Farmecul este insa ca totul sa se petreaca decent si ar fi bine ca partenera ta sa poarte haine care sa iti permita cu usurinta accesul in zonele ei intime si sa geama cat mai putin.

2. Sex anal

Teoretic, multe femei au probleme cu sexul anal si nici barbatii nu sunt cu totul deschisi ideii, din motive evidente... Daca insa exista rabdare si totul se face 'ca la carte' in acest sens, sexul anal poate fi la fel de placut ca oricare alta versiune. Cu lubrifiant si atentie, totul va fi bine. Daca insa partenera ta ezita, nu insista si nu incerca sa faci asta profitand de 'neatentia' ei.

Citeste si:
50 de reguli pentru barbati
50 de reguli pentru barbati

3. Sex S&M

Una dintre cele mai populare fantezii in randul persoanelor cu predilectie spre sadomasochism este cea a femeii 'devorate' de un grup de barbati. Daca in realitate nu multe reprezentante ale sexului slab merg pana acolo, partenera ta si-ar dori macar o pereche de catuse cu care sa fie legata, pentru ca apoi tu sa o satisfaci cum stii mai bine. Jocurile cu conotatii perverse fiind printre cele mai controversate, e nevoie sa puneti la punct un adevarat scenariu, odata pentru ca atmosfera sa va satisfaca si apoi pentru ca lucrurile sa nu degenereze. Desi, pentru o femeie, sexul S&M se considera tabu, interesant e ca de ea depinde in mare parte reusita partidei - partea de creatie poate fi mult mai bine sustinuta de femei, chiar daca si ele isi imagineaza adesea barbatii in diverse ipostaze sexy.

4. Sex in fata camerei de filmat

Citeste si:
Cum scapi de astenia de primavara
Cum scapi de astenia de...

Nu ne referim la scene organizate in genul filmelor porno, ci la simpla tentatie a unei femei de a face sex in fata camerei de filmat, pentru propria curiozitate de a se vedea in ipostaze erotice, desi nu ar recunoaste-o niciodata. Asta pentru ca primul lucru la care se gandeste e ca te vei lauda cu filmuletul compromitator prietenilor si poate nu numai. Gandeste-te cum, mai ales femeile, au tendinta sa se aranjeze cand sunt fotografiate sau sa se aseze in pozitii cat mai avantajoase pentru imaginea lor. Probabil ca daca ai reusi sa iti convingi partenera sa renunte la haine in timp ce este filmata, vei avea parte de o partida de sex acrobatic, cine stie... ?

5. Strip-tease si sex in club

Femeile sunt adesea curioase sa stie cu exactitate ce ii atrage pe barbati in cluburile de strip-tease. Una dintre certitudini e ca le-ar placea sa insoteasca barbatii in astfel de 'cuibusoare de nebunii', asta daca nu se imagineaza direct dansand in jurul barii care le face pe 'specialiste' sa para atat de sexy. In plus, ele isi compara tot timpul trasaturile, hainele, accesoriile s.a. Aura de 'priveste, dar nu atinge' e tot ce poate fi mai flatant pentru femei, ele inabordabilele, ele vulnerabilele... care profita adesea din plin de acest statut. Un dans lasciv si eventual o partiuda salbatica de sex dupa, ar fi 'meniul' ideal in visul oricarei femei.

Citeste si:
Cum sa scapi de burta... cand iti place berea
Cum sa scapi de burta... cand...

Fanteziile nu au efecte nefaste. Spre deosebire de vise, care sunt o forma de refulare si, care deseori mai mult tensioneaza decat elibereaza, fanteziile te relaxeaza, te ajuta sa scapi de griji fara a avea consecinte negative. Mai mult, ele sunt un real stimulent si o conditie necesara (poate chiar suficienta) pentru o viata sexuala fantastica!

Restrictii:

- NU te grabi sa iti 'ajuti' partenera pentru punerea in practica a fanteziilor. Nu uita ca simplul fapt de a vorbi despre ele sunt o mare 'realizare'. Inceraca sa o intelegi si sa ii acorzi timp...

- NU trece peste etape importante: daca ea este mai sensibila, preludiul o va ajuta sa ajunga acolo unde iti doresti. Mai bine mai tarziu decat deloc.

- NU ii propune pur si simplu sa faceti sex. Fii creativ si nu te comporta ca si cum ar fi la dispozitia ta... no matter what.

- NU fii prea relaxat, implica-te in creeara atmosferei, poarta un parfum sexy, imbraca-te cu ceva care i-ar placea si ei, adopta o atitudine naturala, fa conversatie... stii tu cum merge treaba.

Articol de Torque


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.