Intre "lectiile" Kama Sutra este putin probabil sa existe vreuna neaprofundata.

Rutina fiind deja instalata in acest sens, s-au facut diverse improvizatii, combinatii, ajustari si alte refresh-uri, pentru ca sexul sa fie cat mai distractiv, iar actantii cuplului sa ofteze cat mai profund a... nirvana sexuala.

Iata 4 pozitii sexuale (upgradate ca la carte) despre care avizatii stiu ca sunt breath-taking, "O"(rgasm)-reaching, cookie-like...:

1. Misionarul... reloaded

Stii cum sta treaba cu pozitia clasica a "Misionarului" si mai stii ca sunt multe femei care afirma ca orgasmul li se pare imposibil de atins, atat timp cat se afla sub acest tip de "conducere masculina". Pentru ca partenera ta sa depaseasca astfel de dificultati, nu trebuie sa renunti neaparat la pozitia de top, ci i-ai putea sugera sa isi aseze picioarele pe umerii tai. Astfel, va avea parte de stimulare clitoridiana si vaginala deopotriva. Punct G ochit, punct G lovit!

Pozitiile marelui 2. Bafta la oral

O femeie poate ajunge destul de repede la orgasm cand i se face cunnilingus... in cunostinta de cauza. Daca stii exact cum sa procedezi, vei reusi sa comunici asa cum iti doresti cu partenera ta, pentru ca ea se va relaxa si se va simti mult mai libera sa iti ofere apoi placere. Nu iti folosi limba pe post de vibrator pentru clitorisul ei, ci incepe cu buzele, continua cu limba si sfarseste cu degetele. Secretul este ca miscarile sa fie usoare si cat mai variate. Nu uita de sensibilitatea zonei ei genitale si de faptul ca insistand in acelasi loc, cu aceleasi miscari, nu vei face decat sa reduci nivelul placerii.

Cum zona interna a vaginului nu este neaparat compatibila cu "materialul" unghiilor, poate fi usor "afectata" de prezenta acestora. Din acest motiv, multor femei nu le face placere ca partenerul lor sa isi folosesca degetele pentru a le stimula. Partea buna insa este ca in acest mod poti ajunge cu succes la punctul G... cu atentie si rabdare, desigur. O idee buna este ca partenera ta sa isi sprijine zona fesiera pe marginea patului sau a unui fotoliu, langa care tu sa stai in genunchi si sa te poti aseza intre picioarele ei. A doua varianta este "doggy style" (sex oral din spate).

Citeste si:
Antrenamentul corector: 4 exercitii utile
Antrenamentul corector: 4...

3. Trapezul magic

Cum arata? Ea sta intinsa pe spate, iar tu te asezi in genunchi in fata ei, ii ridici picioarele si i le sustii din zona inferioara a genunchilor, astfel incat zona ei genitala sa fie la nivelul bazinului tau. Isi poate aseza o pernita sub zona feselor, pentru pastrarea echilibrului.

De ce e hot? Pentru ca partenera ta te poate urmari "in actiune", se poate relaxa si adapta in acelasi timp miscarilor tale, pozitia corpului ei permite presiune din partea ta la nivelul punctul G, in timpul penetrarii ea isi poate autostimula clitorisul, iar sansele experimentarii orgasmului multiplu sporesc considerabil.

4. O cascada deosebita

Aceasta este pozitia ideala pentru femeile care au cu adevarat probleme in atingerea orgasmului. Senzatiile sunt variate, pentru ca ai ocazia sa te joci cu sanii partenerii tale si sa ii oferi totodata sansa de a se misca in mai multe feluri.

Citeste si:
Bicicleta stationara: Mic ghid de alegere si utilizare
Bicicleta stationara: Mic...

Cum arata? Tu stai in pozitie sezut, cu picioarele intinse, iar ea se asaza in genunchi, cu picioarele de o parte si de alta a bazinului tau, in asa fel incat spatele ei sa iti atinga pieptul. Tu ii poti cuprinde sanii, iar pentru ea ar fi ideal sa se miste in diagonala, ca si cand ar trasa laturile unui carou. Din nou, punctul G va avea parte de atentie, iar senzatiile vor fi incomparabile.

Dar, cum fiecare se distreaza in felul lui, poate ne spui si noua cum a fost...

Un articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.