Un banc cat se poate de misogin suna cam asa: ce mai face in pat femeia dupa o partida de sex? Deranjeaza...

Sa fie intru totul adevarat? Credeam ca nu. M-am inselat cel putin partial fiindca opiniile pe care le-am ascultat au fost impartite... de altfel, se poate spune ca s-a starnit o adevarata polemica in birou. Dormi cu ea dupa ce faci sex, sau nu? Se pare ca este o intrebare cu raspuns multiplu...

Singurul aspect asupra caruia cele doua parti au cazut de acord a fost ca dormitul alaturi de persoana cu care ai facut sex este conditionat de o serie de factori independeti de ceea ce isi doresc partenerii: spre exemplu, nu poti dormi confortabil alaturi de iubita ta cand stai cu frica in san ca s-ar putea sa intre peste voi tatal ei... sau colega ei de camera, sau mama ta samd. Altfel spus, in jurul varstei de 20 de ani problema este unde si nu daca ai cu ce sau cu cine, iar cu atat mai putin daca vrei sau nu.

Un alt factor ce poate influenta alegerea de a dormi sau nu langa partenerul de sex este cat de evoluata este relatia cu acea persoana. "Nu as ramane peste noapte sa dorm cu o femeie cu care m-am intalnit de 2 ori in viata mea si a treia oara am facut sex. Nu o cunosc si nu ma simt linistit alaturi de ea" spunea un coleg.

Postludiul, sau ce faci dupa ce o faci?Probleme "tehnice"

Altii spun ca indiferent cat de mult iubesc sau nu respectiva femeie, nu se simt confortabil dormind alaturi de ea. De ce? Pentru ca le place sa se intinda in tot patul. M-am gandit ca un pat mai mare ar rezolva problema, dar se pare ca m-am inselat: cu cat mai mult spatiu cu atat mai bine.

Apogeul a fost atins prin urmatoarea afirmatie care pe mine m-a socat: cea mai mare problema atunci cand te insori este sa dormi noapte de noapte alaturi de ea. Dumnezeule, suntem chiar atat de greu de suportat? Nici macar nu sforaim!

In mod evident ca majoritatea feminina a fost de acord ca este placut sa dormi alaturi de partener dupa ce ai facut sex. "Este un gest minim de afectiune. Nu poti sa faci sex si sa pleci decat daca te duci la bordel", a rasunat razvratita o prietena.

De ce ne place sa dormim impreuna? Chiar daca nici pentru noi nu este foarte confortabil (cel putin pana ne obisnuim cu un barbat in carne si oase in locul ursuletului de plus), este un confort psihic, un gest de afectiune care ne face sa ne simtim dorite nu numai pentru ca avem vagin ci si pentru ca avem sentimente.

Citeste si:
Cum sa scapi de burta... cand iti place berea
Cum sa scapi de burta... cand...

Un articol de Oana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.