Doi straini s-au cunoscut datorita unei erori a Facebook-ului. Sase ani mai tarziu s-au casatorit.

In 2009, Schuler Benson a incercat sa intre pe contul sau de Facebook de pe telefonul mobil. Dar, cand a accesat pagina, si-a dat seama ca era logat pe un cont strain.

"Ma intreb cine este Celeste si de ce sunt logat pe contul ei de Facebook," a scris Schuler pe pagina in incercarea de a elucida misterul.

De fiecare data cand incerca sa se logheze de pe telefonul mobil, Schuler nimerea pe contului unei femei, pe nume Celeste, din Colorado. Cei doi nu se cunosteau, locuiau in orase diferite si nu aveau niciun prieten comun.

Foto: imgur.com

Barbatul a inceput sa posteze mesaje pe pagina lui Celeste incercand sa rezolve problema. Celeste a decis sa ii trimita o cerere de prietenie lui Schuler pentru a vedea ce se va intampla. In mod bizar, acest lucru le-a rezolvat problema.

Celeste a marturisit ca planuia sa il stearga din lista de prieteni pe Schuler, dar a observat ca au un simt al umorului similar, asa ca au inceput sa vorbeasca.

Timp de cativa ani au vorbit aproape in fiecare zi, ca prieteni, apoi, in 2012, cand Celeste s-a despartit de fostul ei iubit, Schuler i-a marturisit ca este indragostit de ea.

In 2013, Celeste a decis sa mearga in Arkansas sa il cunoasca pe Schuler. Trei luni mai tarziu cei doi s-au mutat impreuna, iar doi ani mai tarziu s-au casatorit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.