Inteleg ca frumusetea este relativa, dar la fel de bine stiu ca uratenia este generala.

Inteleg ca frumusetea este relativa, dar la fel de bine stiu ca uratenia este generala - mult mai usor cad oamenii de acord asupra unui lucru urat decat asupra unui lucru frumos. Am colindat multe site-uri (dating si/sau retele sociale), am vizualizat multe profiluri si am contactat multe persoane. Am dat doar de paradoxuri. E fascinant cati oameni sunt singuri si in acelasi timp ce pretentii inalte au de la cei care vor sa-i contacteze.

E fascinant cat de mult pun femeile accent pe bun simt si de cat de putin dau dovada cand raspund la mesaje. E fascinant cand au 80 de kilograme la o inaltime de 1,60, dar vor sa fie contactate de barbati de 1,80, la 75 de kilograme. Inteleg, iarasi, ca atunci "cand iti doresti ceva, tot universul conspira pentru a-ti implini visul", dar nu inteleg de ce uita ca "Dumnezeu iti da, dar nu iti baga in traista".

Inteleg ca toate femeile doresc sa-si intalneasca "printul", dar nu inteleg de ce devin ofuscate sau se sperie atunci cand le opresti pe strada sa le inviti la o cafea. Inteleg ca vor sa discute sau sa aiba ce discuta cu interlocutorul, dar nu inteleg de ce raspund monosilabic la intrebari si apoi asteapta o alta intrebare. Inteleg ca se plang ca prietenul sau sotul nu le mai dau atentia de la inceputul relatiei, dar nu inteleg de ce intre timp se tund scurt, nu se mai machiaza, poarta o rochie doar cand sunt invitate la o nunta si iau mult in greutate. Si ca tot a venit vorba de machiaj... inteleg ca retuseaza aspectul si ca uneori mai ascunde din defecte, dar cand ceri sa fii placuta asa cum esti, te referi la atunci cand ai machiajul pe fata sau la atunci cand te trezesti dimineata? Nu inteleg, cand iti recit din "Lacul" lui Eminescu, de ce imi ceri sa fiu original cand eu sunt programator, iar poezia aia reprezinta cel mai bine ce simt?

Citeste si:
Paradox în restaurante. Certificatele verzi ale clienților,...
Paradox în restaurante....

Uite aici, daca vrei sa fiu original:

if (!el.src.match(/<?php echo $slashed_folder; ?>sleight_img.gif$/i)) {

el.filters.item(0).src = el.src;

el.src = "<?php echo $folder; ?>sleight_img.gif"; }

Ce intelegi din originalitatea asta? Nu raspunde. Stiu.

Desigur ca o parte din paradoxuri se aplica si barbatilor, dar m-am referit la "ele" pentru ca spun mereu ca "barbatul trebuie sa faca primul pas; daca il contactez eu, va sti ca imi place de el si nu va mai munci". Paradoxal asadar … chiar daca le atrage atentia cineva, nu fac nimic in directia asta. Sunt desigur si exceptii, dar nu ele fac subiectul acestui text si nu se vor simti ofensate in niciun fel.

Autor: J. Milton


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.