Te incumeti sa "furi" partenera altui barbat, daca iti place si simti ca tu esti mai potrivit pentru ea?

MOTTO: (Nu) multe femei se uita in stanga si-n dreapta cand au deja un partener de cuplu, asa cum (nu) multi barbati se incumeta sa rivalizeze cu semenii lor, pentru aceeasi femeie.

Cum saptamana aceasta mail-urile de la voi au curs rau si am avut prilejul sa aflam cateva povesti de viata interesante, ne-am gandit sa nu le lasam sa cada in anonimat si sa va prezentam subtil o parte dintre ele. Daca ce recent l-am avut ca invitat de onoare pe Paul, virgin la 25 de ani, acum va prezentam pe scurt cazul lui Radu, instructor de fitness. Lui i s-au aprins calcaiele dupa o tanara pe care o invata saptamanal regulile de antrenare a bicepsilor, tricepsilor, cvadricepsilor... stiti voi. Toate bune si frumoase, doar ca Laura, "eleva" lui Radu, are prieten si nu da semne deocamdata ca ar fi receptiva la... stimuli externi. Intrebarea lui pentru noi a fost: "Cum sa o cuceresc pe Laura?"

Pentru ca ni s-a parut un topic incitant si punem pariu ca multi dintre voi se afla in situatia lui Radu, ne-am gandit sa despicam firul in patru si sa venim, daca nu cu solutia suprema, cel putin cu cateva alternative care s-ar putea dovedi eficiente.

Asadar, cum cuceresti o tipa... cuplata?

Important nu este cat de mult iti place, ci cat de mult te place. Iar pentru a afla, trebuie sa ii acorzi timp si sa fii foarte discret incercand sa afli detalii despre relatia ei cu celalalt. Pana la urma, nu este exclus sa intri in belele, daca partenerul ei "miroase" intentiile tale vizavi de ea.

Limbajul trupului este esential. (Cum) te atinge? Se joaca cu parul in timp ce iti vorbeste? Zambeste des? Pare emotionata? Spre ce directie isi indreapta privirea cand iti raspunde la o intrebare? Toate aceste semnale nonverbale iti pot crea o imagine de ansamblu in functie de care sa iti dai seama daca este bine sa avansezi sau nu in a o cunoaste mai bine.

Citeste si:
Prima iubire nu se uită niciodată! Alex Delea a suferit enorm din...
Prima iubire nu se uită...

Daca decizi sa continui, pastreaza oanumita limita in discutiile cu ea cand sunteti in public (in cazul lui Radu, la sala), pentru ca la inceput nu este spre avantajul tau sa fii foarte transparent vizavi de alte persoane in privinta faptului ca te simti atras de ea. Comporta-te natural si respecta coordonatele simplei amicitii prin care este absolut necesar sa treceti inainte de toate. Daca te apropii de ea in calitate de prieten, vei observa ca vei avea ocazia mult mai usor sa afli detalii despre viata si activitatile ei. Cine stie, poate ca relatia cu partenerul ei nu este tocmai prilej de schimbat verighete la altar si ea nu exclude posibilitatea de a cunoaste pe altcineva.

Dupa ce te asiguri la capitolul incredere, poti face in asa fel incat sa va vedeti si in afara contextului care va aduce impreuna mai mult la nivel oficial. Motive pentru intalniri vor exista cu siguranta si, fie preiei initiativa, fie o provoci pe ea sa faca asta. Important este sa nu pari niciodata insistent. In cazul lui Radu, ar putea fi mai simplu, pentru ca el are ocazia sa comunice constant cu Laura, sa o invete cum trebuie sa lucreze cu aparatele la sala, in concluzie, sa ii acorde atentie si eventual sa primeasca la randul lui.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Daca insa nu ai ocazia sa o vezi prea des pe cea care iti place, nu ai multe optiuni, asa ca poti incerca la un moment dat sa ii ceri numarul de telefon sau o adresa de mail pentru a pastra legatura, sub un pretext realist. Totusi, este foarte important sa nu o suni imediat, ci sa astepti cel putin o saptamana.

In rest, totul depinde de imprejurari si de voi. Multa bafta!

Articol de Mihnea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.