Momentul-cheie din jocul seductiei este acela in care intalnesti o tipa grozava si nu stii cum sa faci sa o iei acasa.

Momentul-cheie din jocul seductiei este acela in care intalnesti o tipa grozava si nu stii cum sa faci sa o iei acasa. A cunoaste pe cineva este la fel de simplu ca a intra in cel mai apropiat magazin. A afla daca acea persoana ti se potriveste, este, insa, o cu totul alta poveste. Cum ajungi sa indragostesti nebuneste o femeie de tine?

1. Atingeri “inocente”

Aminteste-ti de vremea cand nu aveai experienta in cuplu si treceai prin momente pe care desi atunci le considerai stanjenitoare, ele sunt in realitate placute si necesare: pulsul ti-o lua razna, roseai si te simteai ca in al noualea cer. Uneori asta se intampla din motive aparent simple: ea se sprijinea usor de tine, isi trecea mainile prin parul tau sau te tinea pur si simplu de mana. Femeilor le plac gesturile de tandrete, asa ca poti recurge la acesata metoda ca prim pas. Atingerile “intamplatoare” pe picior, pe umar pot insemna mai mult decat la prima vedere...

2. Fata in fata

Desi a devenit un cliseu, expresia “ochii sunt oglinda sufletului” este cat se poate de adevarata. Care e prima ta reactie in momentul in care te uiti la televizor? In mod instinctiv privirea ti se indreapta spre ochii personajelor, pentru ca acestia pot confirma sau infirma cel mai bine anumite stari. Nici in cuplu lucrurile nu stau altfel. Lasa cea mai “comunicativa” parte a corpului sa “vorbeasca” pentru tine. Daca ai de gand sa iti sustii un punct de vedere, nu fi primul care intrerupe contactul vizual. Femeile stiu ca barbatilor le place sa se simta stapani pe situatie...

3. Mici cadouri

Banii nu pot cumpara dragostea? Numai pentru ca n-ar recunoaste-o niciodata, nu inseamna ca femeile nu ar raspunde afirmativ la aceasta intrebare. Pentru ca nu mai e mult pana la Valentine's Day, incearca sa afli din mai multe surse ce cadouri i-ar placea sa primeasca potentialei tale partenere. Daca reusesti sa faci asta si ii cumperi un lucru pe care chiar si l-ar fi dorit, o vei surprinde cu siguranta in mod placut. Totusi, nu exagera cu cadouri extravagante, pentru ca iti doresti sa te placa pentru felul tau de a fi, nu pentru ccea ce ai... nu?

Citeste si:
Prima iubire nu se uită niciodată! Alex Delea a suferit enorm din...
Prima iubire nu se uită...

4. Testul fidelitatii

Uneori, a te juca cu mintea femeilor este cat se poate de simplu. Cea mai buna cale de a face o tipa sa te doreasca tot mai mult este sa stai pe capul ei cateva zile la rand, apoi sa dispari dintr-o data, fara a mai da semne de viata. Asta o va face sa-si puna o multime de intrebari: “Oare am gresit cu ceva?”, “Si-a pierdut interesul?” Nu peste mult timp, isi va lua inima in dinti si te va cauta.

Vestea proasta este ca aceste metode difera de la persoana la persoana si in functie de context, asa ca trebuie sa te adaptezi rapid, pentru a evita gafele.

Articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.