Cele mai multe sfaturi cu iz de melodrama, despre "ce le nemultumeste pe femei", sunt date, ca o coincidenta bizara..., de femei.

Spusa intr-un cadru specific masculin, afirmatia ar putea parea, pe buna dreptate, usor misogina... Dar vin apoi si spun ca e de inteles: fiecare se exprima... inevitabil favorabil contextului care il favorizeaza. Si totusi...

Amica ta...

Este prin excelenta programata sa dea sfaturi... prietenesti. Tu vei fi probabil tentat sa o intrebi cum poti comunica mai usor cu femeia de care te simti atras, iar amica ta va fi mai mult decat bucuroasa sa te invete cum sa-i fi cel mai bun prieten celei cu care numai relatii platonice nu vrei sa ai. "Spune-i ce simti", "Fii baiat de treaba", "Nu incerca sa te culci cu ea prea dvreme"... Sfaturi tipice din partea femeii care se scalda in popularitate, dar da cu dreptu'n stangu' cand vine vorba despre mentinerea unei relatii cu cel care vrea mai mult decat sa-i fie amic.

Fosta iubita

Ce vrei, de fapt, de la ea? Sa-ti spuna "Sigur, te poti intalni cu tipa aia care... oricum nu e mai sexy decat mine, nu...?" "Fosta" este intotdeauna binevenita in preajma ta, atat timp cat nu ajungi sa i te confesezi. In cazul ei, exista doua posibilitati: fie iti va spune orice ai nevoie sa auzi, doar-doar sa stie ca iti revii dupa relatia voastra, fie va face totul pentru a se asigura ca nu o vei inlocui prea curand. Replicile ei vor rezona in jurul ideii ca trebuie sa stai in banca ta: "Cu cat te straduiesti mai mult, cu atat vei fi mai dezamagit", "Poate ca ar trebui sa nu te implici intr-o relatie deocamdata"...

Femei si... sfaturi neinspirate despre barbati
Colega de birou

Cu ea probabil ca faci sex din cand in cand, in pauza de la schimbarea turei, deci e posibil sa nu fie tocmai interesata de viata ta amoroasa. Doar rolul ei nu e sa-ti adopte copiii... In schimb, ti-ar putea crea neplaceri la locul de munca, in cazul in care decizi sa... renunti la serviciile ei. Sfatul, din partea redactiei de aceasta data, este sa nu dezamagesti pe nimeni la locul de munca pe care presupunem ca inca ti-l doresti.

Pana si mama...

Paragraful cu parerea mamei trebuie acceptat cu indulgenta celui care, asta e, a fost candva pustiul confuz, aflat in permanenta incercare de a descoperi doar putin din universul feminin. Si... de unde sa te fi inspirat mai intai pentru asta, daca nu de la prima femeie pe care "ai pus vreodata ochii"? Vezi? Deja esti nonsalant si... ne sperii. Mama ta nu ti-ar spune altceva decat sa fii tu insuti, ca sa le arati tuturor cine te-a crescut... Atat. Ca apoi va veni din cand in cand sa vada daca iubita ta, cea careia cu greu te-a incredintat, a asezat bine mileul pe masa din bucataria noului vostru aprtament, face parte din farmecul ei. Dar tu stii mai bine ca "a fi" nu e suficient. "A fi satisfacut", de pilda, e deja altceva si parca suna a principiu care argumenteaza o varsta rezonabila.

Citeste si:
Pro si contra: O partenera mai in varsta?
Pro si contra: O partenera...

Femeile care incurajeaza demersurile masculine, in ale cuceririlor amoroase, cu umor si niscai empatie ori nu exista ori traiesc pe alte plaiuri. In general, ele pur si simplu nu te pot incuraja decat sa fii barbatul pe care si l-ar dori: respectuos, afectuos, iubitor, intelegator... Si se mai mira ca la categoria gay numarul e in crestere...

Un articol de Sway


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.