Yuppy 20 Iunie 2019 17:01
Eduardo Verchez García s-a nascut pe 2 mai 1929 si a fost actor filipinez, personalitate de televiziune, regizor de film si producator. Acesta a strans in palmares peste 600 de titluri de-a lungul celor sapte decenii de activitate si este actorul cu cele mai multe aparitii in productiile filipineze.



Actorul veteran Eddie Garcia a murit astazi, 20 iunie, la un spital local din Makati, la varsta de 90 de ani.

Anuntul a fost facut in cadrul unei transmisiuni radio. Aici s-a citat un comunicat al doctorilor din cadrul institutiei medicale unde starul fusese internat. "Ne alaturam intregii comunitati din Filipine de a ne ruga pentru sufletul domnului Garcia si pentru cei dragi, familie si prieteni. Ne exprimam condoleante profunde pentru familia Garcia", s-a spus in cadrul emisiunii.

Printre cele mai apreciate titluri din filmografia actorului se numara: Beast of the Yellow Night (1971), The Woman Hunt (1972), Magdusa Ka (1986), The Debut (2000), Abakada... Ina (2001) si Bwakaw (2012).

Garcia a fost spitalizat pe 8 iunie, dupa ce ar fi suferit o fractura de gat in timp ce filma pentru o productie de televiziune, mentioneaza Entertainment Inquier. Familia a declarat, ulterior, ca actorul a suferit un atac de cord pe platourile de filmare. Tot membrii familiei ar fi cazut de acord sa nu se faca resuscitare, in cazul in care inima nu ii va mai bate.

Recent, actorul primise premiul pentru cel mai bun actor in cadrul unei ceremonii de premiere din Filipine, care ii lauda prestatia din "M.L.".

Acesta are o fiica, Lisa Ortega.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.