Mai multe vedete sunt surprinse in ipostaze inedite pe un cont de Instagram, fiecare star aparand alaturi de o versiune mai tanara a sa.

Chiar daca esti vedeta la Hollywood, asta nu inseamna ca batranetea te iarta, pentru ca maturizarea nu inseamna doar experienta de viata, ci si schimbarea aspectului fizic.

Un proiect inedit promovat pe contul de Instagram ardgelinck, care apartine olandezului Ard Gelinck, vine cu o abordare atipica. Mai multe celebritati sunt puse intr-o fotografie in care apar alaturi de o versiune mai tanara a lor, demonstrand ca pana si vedetele se pot schimba odata cu trecerea anilor.

Rezultatul este pus pe seama unor abilitati uriase de a manevra Photoshop-ul, iar in scurt timp postarile sale au devenit virale.

Printre vedetele alese se numara Freddy Mercury, Tom Hanks, Madonna, Justin Tymberlake, Pink, Ellen Degeneres, Lady Gaga si altii, asa cum observa si Bored Panda.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.