Actrita Keira Knightley a declarat de curand ca nu isi lasa fiica de trei ani sa se uite la filme sau animatii Disney care arata femeile intr-o postura cu care nu este de acord, acele personaje care asteapta mereu sa fie salvate de altcineva.

Fiica actritei Keira Knightley, Edie Knightley Righton, are interzis sa se uite la animatii precum "Cinderella" (Cenusareasa) sau "Little Mermaid" (Micuta sirena). Aceasta a facut declaratia in cadrul unui interviu cu Ellen DeGeneris, precizand ca nu este de acord cu portretizarea facuta femeilor in aceste productii, mai exact cu idee ca ele "asteapta ca un barbat bogat sa vina in salvarea lor. Nu! Salveaza-te singura. Evident!", mentioneaza BBC.

Desi ii place animatia "Micuta Sirena" pentru imagine si cantece, actrita dezaproba ideea ca personajul principal, Ariel, renunta la vocea ei pentru a fi alaturi de un print.

Ironia este ca insasi actrita a jucat intr-o productie Disney. Dupa ce a aparut in franciza "Piratii din Caraibe", cariera acesteia a cunoscut o ascensiune interesanta. O alta actrita cunoscuta pentru o astfel de dezbatere este Kristen Bell, care si-a imprumutat vocea pentru Anna din "Frozen", un alt produs din portofoliul Walt Disney.

Vezi, mai jos, interviul acordat de Keira Knightley:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.