Emilia Clarke, cunoscuta mai ales pentru interpretarea lui Daenerys din serialul fantastic "Urzeala Tronurilor", a publicat de curand pe contul sau personal de Instagram noua "achizitie". Aceasta si-a tatuat trei dragoni pe incheiatura unei maini. 


"MOD 4 LYFE!!!! made sure this mamma ain’t NEVER forgetting her babies... " (n.r Mama a dragonilor pe viata. Fiti siguri ca aceasta mama nu isi va uita niciodata copiii) a scris vedeta intr-o postare pe Instagram. MOD este o abreviere pentru sintagma cu care personajul sau, interpretat in "Game of Thrones", a devenit cunoscut - "Mother of Dragons" (n.r. mama dragonilor), scrie ELLE.

Tatuajul este unul discret, decizia actritei marcand premierea serialului in care joaca la Emmy pentru "Cea mai buna drama".

In celebra serie de televiziune HBO, protagonista pe care Emilia Clarke o interpreteaza creste trei dragoni - Drogon, Rhaegal si Viserion. Serialul va reveni anul viitor cu sezonul 8, care va incheia serialul.

Pana in prezent, imaginea postata de vedeta a depasit 2 milioane de aprecieri din partea fanilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.