"Pentru noi, asa arata depresia."

Au trecut doua luni de la moartea tragica a solistului trupei Linkin Park, Chester Bennington. In timp ce rudele, cunoscutii si lumea intreaga incearca sa isi dea seama ce s-a intamplat, sotia lui Chester a publicat un clip in care sunt surprinse momente intime.

In clip, Chester apare jucandu-se alaturi de copiii sai si distrandu-se gustand jeleuri din fasole. Filmarea a fost realizata cu 36 de ore inainte ca artistul sa isi ia viata.

Mesajul pe care sotia solistului incearca sa il transmita este unul complex: depresia nu arata ca in filme. Oamenii care sufera de boli mintale arata si se poarta ca noi toti. Nu le vezi suferinta pe chip asa cum te-ai astepta.

"Public acest clip pentru a demonstra ca depresia nu are un chip sau o anumita stare. Asa arata depresia cu 36 de ore inainte de moarte lui. Ne iubea atat de mult, iar noi ll iubeam pe el," a scris sotia lui Chester Bennington pe Twitter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.