Serena Williams a fost laudata pe Internet pentru raspunsul pe care l-a dat reporterului.

Jucatoarea de tenis, Serena Williams, locul 1 mondial, a fost laudata pe Internet si de presa internationala pentru raspunsul pe care i l-a dat unui reporter care a pus o intrebare nepotrivita. Dupa meciul in care a invins-o pe sora ei, Williams a fost intrebata de un jurnalist de ce nu zambeste.

"Tocmai ai castigat un meci. In mod normal zambesti dupa ce castigi un meci. (...) Ce s-a intamplat in seara asta?" a intrebat reporterul potrivit huffingtonpost.com

Raspunsul tenismenei a fost foarte sincer.

"Este 11:30. Ca sa fiu sincera, nu vreau sa fiu aici. Vreau sa fiu in pat. Trebuie sa ma trezesc devreme ca sa ma antrenez si nu vreau sa raspund la aceste intrebari, iar voi nu faceti decat sa puneti aceleasi intrebari. Nu faceti aceasta activitate prea placuta," a spus Serena Williams zambind.

Acesta nu este un caz izolat. Adeseori, persoanelor publice feminine le sunt puse intrebari superficiale - cine ti-a facut manichiura, cine ti-a facut parul, ce rochie porti etc. Insa lucrurile par sa se schimbe. De exemplu, campania #AskHerMore incurajeaza reporterii sa puna actritelor intrebari mai complexe despre munca lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.