Imagini cu chipul lui Beyonce, nerprelucrate in Photoshop, au fost facute publice. Cum era de asteptat, Internetul a luat-o razna.

In ziua ce a trecut, universul Beyonce a zguduit efectiv Internetul. Cateva poze nephotoshopate cu Bey "au scapat pe internet", aratand o Beyonce asa cum nu s-a mai vazut vreodata, o Beyonce umana. Pozele faceau parte dintr-o campanie L'oreal din 2013 si ilustrau chipul unei femei obisnuite, purtand un machiaj dramatic. Doar ca aceste fotografii au trait si suflat pe site o singura ora, resposabilii cu photoshopul decizand sa le dea jos.

Intr-o postare pe siteul TBW, editorii au explicat: " Avand in vedere dispretul adus lui Bey, am eliminat pozele. Noi nu vrem sa cream drama si nici sa incepem un razboi cu fanii. Am postat aceste poze doar pentru a impartasi faptul ca regina noastra are o frumusete naturala si ca, in acelasi timp, este si ea o femeie obisnuita."

Revista Complex a reusit totusi sa salveze aceste poze inainte de a fi sterse de tot de pe suprafata internetului. Moment in care a venit avalansa de feedback negativ despre fata nephotoshopata a lui Beyonce.

Cum era de asteptat, femeile au fost cele care au criticat tenul vedetei, nu inteleg, de fapt, un lucru esential: Beyonce este o fiinta umana ca si ele, ca si noi toti ceilalti si ca este frumoasa asa cum este, fara retusuri. Si probabil ca foloseste hartie igienica, la fel ca si noi. Boom! In loc sa genereze o reactie pozitiva si naturala, aceste poze au strans ura si critici in jurul fanilor care s-au exprimat socati si ingroziti de tenul artistei. Practic, atitudinea ofensiva a fanilor demonstreaza faptul ca inca nu suntem pregatiti sa renuntam la tool urile si filtrele de photoshop si sa celebram frumusetea pura naturala.

Citeste continuarea pe Envy.ro

Citeste si:
Elena Merișoreanu, intervenție estetică la 75 de ani: „Știi cum e,...
Elena Merișoreanu,...

Despre autor:

Envy

Sursa: Envy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.