Denise Milani, noua definitie a sex-appeal-ului.

Frumusetea este greu de definit. Nu exista criterii si standarde general valabile si aplicabile, cu atat mai mult cu cat se sustine ca frumusetea vine din interior. Exista femei frumoase si exista femei care iti taie rasuflarea din secunda in care isi fac aparitia. In cazul Denisei Milani, frumusetea se afla cu siguranta la exterior!

Denise Milani s-a nascut la data de 24 aprilie 1980 in Cehoslovacia. A avut parte de o copilarie normala, insa inca din adolescenta si-a dat seama ca este “speciala”: a realizat ca are sanii mult mai mari si mai frumosi decat ai colegelor sale de scoala. Toata lumea a inceput atunci sa o incurajeze sa devina model. Astfel a inceput aventura pentru Denise...

Ajunsa in Statele Unite, Milani a inceput mai intai sa lucreze ca instructor de gimnastica. Tot atunci a debutat si ca model, prin aparitia in diverse show-uri auto, corpul sau fiind invidiat de multe femei si ravnit de barbati. Sanii sai complet naturali reusesc sa fure orice privire, eclipsand alte detalii precum culoarea ochilor ei.

Anul 2005 a adus o schimbare in viata Denisei odata cu aparitia in SPORTS by BROOKS, care i-a adus popularitate in randul utilizatorilor. Au urmat apoi colaborari pentru pictoriale non-nud in reviste cunoscute. In pictoriale aparea intotdeuna purtand costum de baie sau semidezbracata, spre dezamagirea publicului masculin care asteapta cu nerabdare momentul realizarii unui pictorial nud.

Cu toate acestea a reusit sa ajunga una dintre cele mai sexy femei din lume, tocmai pentru ca nu a realizat inca niciun pictorial nud. Dar mai este timp. Cu siguranta marile reviste pentru adulti se intrec in oferte. Pictorialele cu ea au fost realizate pe plaja, in mall-uri, la ea acasa sau in diverse locuri publice.

Si atunci cand nu pozeaza Denise poarta tinute foarte sexy si nu ezita sa isi arate decolteul. In anul 2007 Milani a vrut sa ajunga mai aproape de inima fanilor si astfel s-a nascut propriul ei domeniu pe MySpace. Denise Milani este una dintre cele mai cunoscute modele in mediul online. Dupa intrarea sa in online, Denise nu s-a multumit doar cu domeniul virtual oferit de MySpace si si-a facut propriul site, care astazi se pare ca a ajuns la o dezvoltare foarte mare, aducand venituri mari tanarului model.
Fanii ei au inceput o campanie prin care incerca sa o sensibilizeze si sa o convinga sa pozeze nud. Asta da inflacarare.

Citeste si:
Fotomodelul Andre Bîrleanu susține că ar fi fost bătut de...
Protejații lui Alex Velea...

Foto: skins.be

Articol de Andrei Dutulescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.