Nick Vujicic este un australian in varsta de 32 de ani care s-a nascut fara membre, insa reuseste sa inspire milioane de oameni. Tine conferinte in intreaga lume in fata a zeci de mii de oameni, se intalneste cu cei mai importanti lideri de pe mapamond si scrie carti devenite bestselleruri.

Australianul s-a nascut fara cele patru membre din cauza unei afectuni congenitale rare, sindromul tetra-amelia. Cu toate acestea, in ultimii 15 ani a reusit sa devina un model de inspiratie pentru milioane de oameni. Calatoreste in multe tari de pe glob, vorbeste pe stadioane in fata a 100.000 de persoane, intalneste lideri importanti si scrie carti care dispar repede de pe rafturi, scrie revista People.

"Iubeste-te pe tine insuti, indrazneste sa ai visuri mari, nu renunta si nu uita ca speranta este totul", este mesajul pe care Nick vrea sa il transmita oamenilor in cadrul conferintelor sale.

Nick se deplaseaza cu un scaun cu rotile motorizat pe care il controleaza cu ajutorul unui joystick, cu cele doua degete lipite de bust.

Citeste mai mult: Wall-Street.ro

Follow us: @WallStreetRo on Twitter | WallStreetRo on Facebook

Foto main: Nick Vujicic sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.