Rihanna ar putea concerta la vara in Romania.

Rihanna, una din cele mai apreciate cantarete ele momentului ar putea concerta in Romania in timpul turnerului ANTI. Chiar daca artista nu a confirmat inca vestea, surse citate de Libertatea.ro sustin ca aceasta va concerta la Bucuresti, in Piata Constitutiei.

Cel mai probabil, concertul Rihanna va avea loc in weekendul 13-14 august 2016. Cantareata va veni insotita de The Weekend, artistul care o insoteste la toate spectacolele din Europa.

Riri a lansat pana acum 8 albume, vandute in veste 150 de milioane de exemplare in toata lumea. Cel mai noul album ANTI a fost lansat pe 28 ianuarie si a devenit number one cu 166.000 de albume vandute in prima saptamana. Primul single de pe album, “Work”, lansat alaturi de Drake, a ajuns pe primul loc in iTunes in 91 de tari in mai putin de 36 de ore de la lansare si a fost cel mai bine vandut single digital al saptamanii trecute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.