Yuppy 30 Aprilie 2015 15:27
Colaborarea anului in muzica romaneasca - 3 Sud Est si Inna au lansat oficial clipul piesei "Mai stai".

Daca in urma cu cateva zile lansau single-ul "Mai stai", care intre timp are peste 2 milioane de vizualizari pe canalul de YouTube al Cat Music, 3 Sud Est si Inna lanseaza videoclipul piesei "Mai stai".

O coproductie Cat Music, 1ArtistMusic, Roton Music si Global Records, single-ul “Mai stai” contine refrenul unei piese compuse in urma cu cativa ani de catre Play & Win si lansate doar pe YouTube. Din piesa veche s-a pastrat doar refrenul, iar restul melodiei este compus de catre Laurentiu, Viorel si Mihai si productia muzicala ii apartine lui Laurentiu Duta.

Videoclipul oficial al single-ului "Mai stai" este regizat de catre Bogdan Daragiu, iar filmarile au avut loc intr-o fabrica dezafectata din Bucuresti, intr-un decor dezolant, in care personajul principal este disperarea.

Imediat dupa terminarea filmarilor pentru videoclip, baietii de la 3 Sud Est au plecat intr-un turneu in Canada, unde au sustinut concerte in principale orase. In plus, de la mega-concertul de la Sala Palatului, din luna martie, cele doua trofee din cadrul premiilor Radio Romania si pana la colaborarea cu Inna si lansarea noului videoclip, membrii trupei 3 Sud Est au inceput in forta anul 2015.

Cel mai recent single al Innei, "Diggy Down", a ocupat timp de 4 saptamani consecutiv locul 1 in Romania si acumuleaza peste 30 de milioane de vizualizari pe YouTube. Inna urmeaza sa plece in primul ei turneu in Canada si continua seria concertelor in Europa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.