Florence + The Machine are un videoclip nou, pentru piesa "How Big How Blue How Beautiful". Ascult-o aici.

Ultima data cand am ascultat-o pe Miss Florence Welch a fost cu ocazia coloanei sonore a filmului „The Great Gatsby”, cand ne-a incantat urechile cu piesa „Over the Love”. A trecut ceva timp de atunci, dar ieri Florence a revenit in atentia noastra cu un nou videoclip, pentru piesa „How Big How Blue How Beautiful”.

Clipul, la fel ca si piesa, sunt exact cum te-ai astepta sa fie ceva realizat de Florence Welch – grandioase, teatrale, dar cu un je ne sais quoi care linisteste si relaxeaza. Totusi, pare sa fie mai mult un preview a ceva mai mare si mai important.

Nu se cunosc prea multi detalii despre viitorul album Florence + The Machine. Potrivit zvonurilor, Florence ar fi aratat familiei si prietenilor albumul, inclusiv lui Jessie Ware si celor de la The XX.

Chiar daca mai avem de asteptat, indemnul meu este sa te opresti din ce faci acum, si urmareste noul clip Florence + The Machine. Merita!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.