Lady Gaga este unul dintre mastodontii recenti ai industriei pop, iubita odata de toata lumea si acum urata in majoritatea timpului; desi Fame s-a bucurat de acceptarea publicului, odata cu lansarea discului Born this way lumea s-a intors impotriva ei si Gaga a ramas singura pe lumea, doar cu ai sai little monsters, care o sustin no matter what.

Si desi a trecut abia un an si cateva luni de la lansare ultimului sau disc, ea a confirmat prin intermediul retelelor de socializare faptul ca noul sau disc se numeste “ARTPOP” si va fi lansat la inceputul anului viitor.

Totul a inceput cand Gaga a postat pe littlemonsters.com imaginea de mai sus alaturi de care spunea “new album, new ink”, dand startul speculatiilor; ea a continuat si a confirmat pe Twitter faptul ca discul urmator se cheama intradevar “ARTPOP”: “Make sure when writing about my new album/project ARTPOP that you CAPITALIZE the title,” she wrote. “*Its all in the details* good morning twitter!”

Citeste continuarea pe divercitycafe.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.