Lana del Rey continua promovarea albumului sau 'Born to die', vandut pana in prezent in aproape 2 milioane de exemplare. Ea are un nou videoclip regizat de Anthony Mandler.

In cele 7 minute si 40 de secunde se prezinta povestea presedintelui american John F. Kennedy si a sotiei lui, Jacqueline Kennedy Oasis, in timp ce duc un trai instarit. Clipul urmareste construirea si ‘facerea’ povestii de amor, incepand cu momentul in care Jackie O (Lana del Rey) canta presedintelui (A$AP Rocky) si continua cu perfectiunea familiei americane prezentate de acestia, acea high-life de vis, visul american in carne si oase.

Pe masura ce povestea se consuma John F. Kennedy este omorat in timp ce intregul stat american si sotia sa ii sun alaturi, moment in care imaginile video sunt insotite de confesiunea lui Jackie ce reprezinta ultimul omagiu adus persoanei iubite.

National anthem” e un clip ce loveste in conceptul american de perfectiune si de paradis pe pamant si o melancolie speciala ii este dominanta – un element specific clipurilor de inceput ale Lanei. Del Rey a reusit sa transpuna un eveniment trecut in prezent – fara a-l pata insa de conceptele sociale ale ultimilor ani.

“National anthem” reuseste sa puna comunitatea americana pe jar si nu se putea concepe un videoclip mai optim pentru o asemenea melodie – viziunile si idealurile Statelor sunt perfect reliefate, societatea bazata si identificata cu integritatea familiei prezidentiale.

Citeste continuarea pe: divercitycafe.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.