Noul clip al piesei "Best Thing I Never Had", semnat Beyonce, o infatiseaza pe artista imbracata doar intr-o lenjerie alba din dantela.

Nu stim ce interpretare exacta poate avea faptul ca Beyonce apare in clipul piesei "Best Thing I Never Had" imbracata doar in lenjerie alba din dantela, dar putem sa observam foarte clar ca artista renunta din ce in ce mai mult (si mai des) la haine.

Practica nu este o moda noua, majoritatea artistilor care sufera la capitolul vanzari apeleaza la astfel de trucuri pe care usor le putem incadra la categoria: "IEFTINE".

Pe de alta parte, nu putem sa nu remarcam, cu aceasta ocazie, corpul si tinuta artistei. Beyonce a stiut in permanenta sa se mentina in forma si astfel de momente pot reprezenta "mici premii" pentru fani.

Revenind totusi la "teoria conspiratiei", majoritatea criticilor muzicali au taxat noul clip al single-ului "Best Thing I Never Had", tocmai pentru faptul ca Beyonce a inceput sa faca uz din ce in ce mai des la " forme de nuditate". Este cunoscut faptul ca ultimul album , "4 ", nu a inregistrat vanzarile la care se asteptau producatorii, fiind unul dintre cele mai slabe din cariera vedetei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.