Cu mai putin de doua saptamani inainte de startul B'ESTFEST Summer Camp, zona Arts&Crafts din cadrul festivalului se imbogateste cu inca trei proiecte inedite!

Pe parcursul celor trei zile de festival zona Arts&Crafts va gazdui o expozitie de fotografie pe lemn intitulata sugestiv “Wood Be Nice”.

Initiatorul proiectului este Daniel Loagar care a descoperit si experimentat aceasta tehnica artizanala de transfer de imagine pe suprafete neconventionale - in acest caz lemnul. Intregul proiect s-a realizat alaturi de Andrei Cornea in atelierul de creatie Una Isola Muy Hermosa, cei doi fiind fondatorii acestuia, pe parcurs alaturandu-se inca trei artisti.

Pentru finalizarea acestui proiect, cei sase membri ai atelierului de creatie au muncit aproape trei luni rezultand in jur de 60 de fotografii pe lemn.

De asemenea, Daniel Loagar a pregatit pentru B’ESTFEST Summer Camp 2011 si o expozitie de colaje de obiecte, in termeni mai exacti "assemblage".

Toate lucrarile artistului pornesc de la o poveste pe baza careia acesta realizeaza o schita preliminara, combinand pentru obtinerea rezultatului final mai multe tehnici de lucru: sculptura, pictura, lustruire si patinare lemn sau metal, decupaje etc.

De-a lungul timpului, Daniel Loagar a participat cu lucrarile sale la numeroase targuri si expozitii printre care se numara si targurile “Fabrica de handmade”, expozitia Romanian Papergirl sau targul Green Fair.

Mai multe detalii gasiti accesand site-ul personal al artistului.

M-card este un proiect ce a luat nastere in urma cu cinci ani, la initiativa unuia dintre cei mai apreciati oameni de street art & graffiti din Bucuresti.

Folosindu-se de ceea ce mii de bucuresteni arunca zilnic, Cage realizeaza desene impresionante pe o bucata de carton careia multi nu ii mai vad utilitatea dupa ce ii consuma calatoriile.

Citeste si:
Cei mai iubiți artiști români ai momentului, pe scena FORZA ZU
Cei mai iubiți artiști români...

M-card este un proiect indraznet, cool, diferit atat prin materialele folosite cat si prin picturile realizate.

Sursa: 9am.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.