Producatorul/cantaretul/compozitorul/entertainerul/artistul Bruno Mars a interpretat trei dintre piesele care l-au consacrat: Nothin On You, Grenade si Just the Way You Are si a fost foarte, foarte, foarte tare!

Viata unui artist din America reprezinta, in mare parte, un ciclu care trebuie respectat de fiecare cantaret pentru a ajunge pe culmea succesului. Bruno Mars, cel mai tare lucru care a putut sa i se intample industriei muzicale in ultimii ani, a trecut si el prin una dintre aceste etape, prezentandu-se la Saturday Night Live.

Producatorul/cantaretul/compozitorul/entertainerul/artistul Bruno Mars a interpretat trei dintre piesele care l-au consacrat: Nothin’ On You, Grenade si Just the Way You Are si a fost foarte, foarte, foarte tare! Va rog frumos sa-mi ziceti un moment in care n-a cantat bine sau in care s-a chinuit. Cred ca dupa ce veti viziona cele doua filmulete veti realiza de ce am spus ca e cel mai bun lucru din muzica in aceasta ultima perioada.

Powered byDivercityCafe


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.