Daca petreci mult timp in fata televizorului, o idee buna ar fi sa optezi pentru formatul 4K pentru a te bucura de aceasta experienta asa cum trebuie - la calitate superioara a imaginii si cu multiple aplicatii sau beneficii fata de unul obisnuit.

Televizioarele inteligente 4K au castigat din ce in ce mai multa popularitate, nu doar in randul cinefililor care se pot bucura de cinema la ei acasa. Calitatea Ultra High Definition a acestor aparate confera satisfactie vizuala si pentru meciuri, emisiuni sau jocuri. Asa ca pot fi o optiune mai mult decat multumitoare daca vrei sa schimbi vechiul TV de acasa. eMAG a inceput campania Shock Busters, ocazie cu care poti alege cateva televizoare 4K UHD la preturi reduse.

Televizor LED Smart LG 55UK6300MLB, 4K Ultra HD

Televizorul LED Smart LG 55UK6300MLB are o diagonala de 139 de centimetri, ceea ce este mai mult decat suficient pentru o sufragerie mare. Are rezolutie de inalta rezolutie, o imagine extrem de clara (4xFull HD, Quad Core) si imagini consecvente din orice unghi s-ar urmari.

Prin tehnologia multicanal se asigura si un sunet calitativ, creandu-se canale multiple virtuale pentru un efect Ultra Surround. In plus, se remarca si printr-un aspect interesant, gratie unui stil bazat pe simplitate cu detalii metalice. Pentru distractie, dispui de WebOS si prin telecomanda inteligenta ai acces la continut premium media - stiri, filme, aplicatii, jocuri; are si wireless, bluetooth.

Televizor LED Smart LG 55UK6300MLB, 4K Ultra HD

Televizor LED Smart Samsung 55NU7102, 4K Ultra HD

Din categoria televizoare inteligente, ar fi de luat in considerare si Samsung 55NU7102 cu rezolutia real 4K UHD, de pana la ori mai multi pixeli fata de modelele FHD, ceea ce inseamna ca poti vedea orice detaliu al imaginii. Are si functie UHD Dimming care imparte si proceseaza ecranul in zone mai mici pentru precizie.

Nu ocupa spatiu in incapere pentru ca TV-ul este extrem de subtire si se integreaza foarte bine in orice spatiu. Pentru usurinta in utilizare are aplicatia SmartThings care inglobeaza tot ce ai nevoie intr-o singura sursa - functii tip telecomanda si panou de comanda (chiar de pe telefon). Plus ca poti opta si pentru Samsung Cloud - conectare si partajare de continut prin dispozitivele smart.
Televizor LED Smart Samsung 55NU7102, 4K Ultra HD

Televizor LED NEI 43NE6000, 4K Ultra HD

Cu o diagonala de 109 centimetri, televizorul smart LED NEI, 109 cm, 43NE6000, 4K Ultra HD s-a adaptat cerintelor TV-urilor de ultima generatie si pune la dispozitie o calitate superioara, accesibila tuturor. Este un televizor de familie cu diverse detalii tehnice bune (functie monitor, sistem audio stereo, display plat, timp de raspuns 12 ms, aspect imagine 16:9, unghi de vizibilitate 176 de grade).
Citeste si:
Ce încălțăminte copii este potrivită pentru fiecare etapă din viața...
Ce încălțăminte copii este...

Se potriveste pentru vizionarea de filme, emisiuni si orice continut media preferat, care poate fi distribuit pe multiple aparate. Are si o interfata CI+ pentru usurinta in utilizare, ca sa renunti la telecomanda oferita de operatorul de cablu.
Televizor LED NEI 43NE6000, 4K Ultra HD


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.