Yuppy 11 Iulie 2016 19:18
ORGANIC DAYS – festival de trai simplu, frumos si sanatos.

Cerul si pamantul, apa si focul, copacii si campurile, muntii si marile, oamenii si animalele, toate sunt parte din natura. Pentru ca natura este esenta vietii, ii dedicam o petrecere organica, asa cum merita. Sambata si duminica, pe 16 si 17 iulie, cele mai inverzite locuri din centrul capitalei, Gradina Verona, J’ai Bistrot si Gradina Sticlarilor, se deschid pentru publicul din oras cu activitati informative si reacreative, produse si mesteri care manifesta alternativa organica a vietii de oras: ORGANIC DAYS – festival de trai simplu, frumos si sanatos.

In gradinile verzi ale orasului, printre copaci, flori si miresme variate, se aduna laolalta comunitati, idei si proiecte care inspira lumea. Oameni constienti, care fie ca lucreaza organic, fie au ales sa traiasca simplu si autentic, cu atentie pentru toate resursele de hranire a corpului, mintii si sufletului. ORGANIC DAYS aduce impreuna fermieri, artizani, artisti culinari, mesteri, speakeri si muzicieni pentru doua zile bio.

Cea de-a 5-a editie a carnavalului ORGANIC DAYS inseamna mai multa apropiere de natura, inseamna o sarbatoare pe ritmuri bio dedicata celor care simt si traiesc organic. Cei prezenti vor putea participa la ateliere, seminarii si discutii legate de un trai de viata natural si echilibrat, vor putea degusta si cumpara produse crescute natural, cat si bunatati gatite cu drag, vor testa cosmetice realizate din ingrediente atent alese, vor avea ocazia sa cunoasca artizani si mestesugari iscusiti. Muzica, practicile de yoga, tehnicile de relaxare vor avea si ele locul lor de cinste in cadrul festivalului.

Pe parcursul celor doua zile, copiii vor avea ateliere si seminarii special organizate pentru ei. Se vor putea juca in voie in cele mai inverzite gradini din oras, vor putea participa la activitati de dezvoltare si stimulare a imaginatiei, cat si la clasele de yoga dedicate lor.

Citeste si:
Cum organizezi o nuntă la conac: 5 sfaturi utile
Cum organizezi o nuntă la...

Organic Days se deschide sambata in zori, incepand cu ora 10:00 si se desfasoara in cele 3 locatii partenere. Accesul in zona de targ, seminarii, conferinte si activitati pentru copii este liber.

Festivalul Organic Days a crescut de la o editie la alta. Ceea ce parea in 2013 un avant curajos dedicat doar celor care isi pot permite timpul si resursele financiare sa traiasca bine, a devenit de interes pentru un public in crestere de la un an la altul. In lipsa educatiei de masa care sa ne vorbeasca despre cum alegem ce mancam, in ce tip de emotii vrem sa traim, ce presupune munca sanatoasa sau viata creativa, echipa festivalului Organic Days incearca un efort de constientizare directionat catre comunitatea larga si de sustinere pentru comunitatea restransa a celor care deja au ales sa traiasca sanatos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.