Yuppy 17 Iunie 2016 16:45
Varsta este doar un numar. Aceasta bunica reprezinta un model pentru toate femeile din lume.

Mass media ne-a invatat ca doar femeile tinere si suple au voie sa poarte costum de baie. Restul ar face bine sa se infofoleasca din cap pana in picioare inainte sa mearga la plaja. Aceasta bunicuta darama stereotipurile impuse de media si demonstreaza ca nu este niciodata prea tarziu pentru a imbraca un costum de baie si a porni in aventura viete.

Irene Carney, o femei in varsta de 90 de ani din New South Wales, a plecat de la casa de batrani pentru a merge in vacanta alaturi de familia ei. In loc sa poarte un costum de baie „adecvat” varstei, Irene a ales unul tineresc si indraznet. Bunica a ales un costum de baie din doua piese, rosu cu buline albe si l-a purtat mandra in vacanta.

Reprezentatii magazinului de unde a cumparat costumul de baie au fost atat de impresionati de gestul batranei incat au decis sa o numeasca ambasadoare a curajului si elegantei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.