Yuppy 6 August 2015 14:32
O adevarata sarbatoare a iubirii.

Un cuplu din Turcia a ales ca, in locul unei petreceri fastuase, sa cheltuie banii de nunta hranind peste 4.000 de refugiati sirieni.

Fethullah Uzumcuoglu si Esra Polat s-au casatorit pe 30 iulie, in orasul Kilis, din sudul Turciei. Aflat la granita cu Siria, orasul adaposteste in momentul de fata cateva mii de refugiati. Chiar daca exista o tabara pentru refugiati in oras, foarte multi dintre cei care au fugit de razboiul civil sangeros care se poarta de ani buni in tara lor abia traiesc de pe o zi pe alta.

Organizatia Kimse Yok Mu se ocupa de procurarea hranei pentru refugiati, iar cuplul a decis ca in ziua nuntii sa acopere o parte din costuri. In cele din urma, au venit in tabara pentru a ajuta ca mancarea sa fie impartasita printre refugiati.

Intr-o lume in care nuntile au devenit afaceri, iar mirii stramba din nas atunci cand nu aduna o mica avere de pe urma invitatilor, un astfel de gest este cu atat mai frumos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.