Yuppy 5 August 2015 12:42
Kelly Osbourne a vrut sa il critice pe Donald Trump, dar a gafat monumental.

Invitata in emisiunea The View, Kelly Osbourne a vrut sa critice discursul rasist al candidatului la presedentia SUA, Donald Trump. Excentricul miliardar a spus de curand ca imigrantii mexicani ca sunt niste "violatori". Numai ca, fara sa isi dea seama, fiica lui Ozzy Osbourne a facut la randul ei o remarca rasista.

"Daca ii dam afara pe latine, cine o sa ne mai curete toaletele, Donald Trumo?" a spus Kelly Osbourne in timpul interviului.

Realizand gafa pe care a facut-o, aceasta a incercat sa isi repare greseala, cerandu-si scuze atat in timpul interviului, cat si dupa.

"Vreau sa incep prin a spune ca intotdeauna imi asum responsabilitatea pentru actiunile ele, iar in cazul acesta imi voi asuma responsabilitatea pentru cuvintele prost alese, dar nu sunt rasista si nu imi voi cere scuze pentru asta.(...) Sper ca acest eveniment va deschide conversatia despre comunitatea latina. Apropo, imi spal singura toaletele." a scris Kelly Osbourne pe Facebook


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.