Yuppy 8 Mai 2015 17:21
A arata ca tine insuti nu este ceva pentru care trebuie sa iti ceri scuze.

Potrivit unui studiu realizat de compania Superdrug pe un esantion de 3.000 de femei, una din trei femei refuza sa iasa nemachiate din casa. Mai mult, una din 10 femei nu isi lasa partenerii de viata sa le vada fara machiaj.

Presiunea de a fi mereu perfecte este covarsitoare pentru femei. Este atat de puternica incat, daca pentru un moment nu arata ca scoase din cutie ajung sa isi ceara scuze pentru acest lucru.

Utilizatorul Youtube, Lilly Singh, cunoscuta si ca Superwoman, a publicat un clip in care explica femeilor de ce nu trebuie sa isi ceara scuze pentru ca arata ca ele insele.

Astazi am fost extrem de ocupata, fugind de colo-colo, ocupandu-ma de diferite lucruri. Am avut si doua intalniri. Inainte de intalniri nu am avut timp sa ma pregatesc ca de obicei, asa ca am trimis un mesaj persoanelor cu care urma sa ma intalnesc in care imi ceream scuze pentru faptul ca nu eram machiata si nu aratam prea bine.Dupa intalnire mi-am dat seama ca mi-am cerut scuze pentru ca arata ca mine insumi.

Incerc din rasputeri sa fiu o persoana buna si onesta, care munceste din greu. Asta este ceea ce ma face frumoasa, nu faptul ca ma machiez in fiecare dimineata.

OK, nu trebuie acum sa ne aruncam toate fardurile si cremele, dar poate ca ar trebui sa lucram putin la increderea de sine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.