Yuppy 9 Aprilie 2015 15:17
O animatie superba despre povestile celor care au experimentat moartea clinica.

Exista viata dupa moarte? Si, ce se intampla in mintea oamenilor atunci cand sunt pe moarte? Iata o intrebare care a bantuit mintea oamenilor de-a lungul timpului.

Experientele aproape de moarte se intampla din diferite motive, insa cei care au fost in moarte clinica descriu lucruri si senzatii extrem de similare. Unii spun ca au simtit cum se desprind de trup si pot privi lumea din afara, in timp ce altii spun ca au calatorit printr-un tunel intunecat pana au ajuns la lumina.

Oamenii de stiinta au incercat sa explice aceste evenimente ca erori care apar in creierul celor care mor. Gideon Lichfiel a pornit o investigatie empirica prin care analizeaza experientele celor care au fost aproape de moarte.

Mai multe detalii puteti afla urmarind clipul de mai sus. Mai multe informatii despre stiinta din spatele moartii clinice puteti afla cititind acest articol din The Atlantic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.