Yuppy 31 Martie 2015 13:37
Cat de frumos! Un clip postat recent pe YouTube arata cum un bebelus bate din palme in pantece, in timp ce mama sa ii canta.

Jen Cardina, impreuna cu sotul ei, Scott au avut parte de surpriza vietii atunci cand s-au dus la medic pentru un control de rutina. In timpul ecografiei, bebelusul, care are doar 14 saptamani, a inceput sa bata din palme.

Suprinsi de reactia fatului, Jen si doctorul au inceput sa ii cante "If you are happy and you know it clap your hands". Spre uimirea tuturor, bebelusul pare sa bata din palme in ritmul melodiei.

Clipul a devenit viral instant, adunand cateva sute de mii de vizualizari la cateva ore de la postare.

Cei de la Buzzfeed au stat de vorba cu un ginecolog pentru a afla daca un astfel de lucru este posibil si daca filmarea este falsa sau nu. Potrivit medicului, un fat de 14 saptamani nu este capabil de miscari intentionate, dar asta nu inseamna ca filmarea este falsa. "Bebelusul nu bate din palme, ci doar se misca, dar din cauza ecografiei cu ultrasunete pare ca o face intentionat."

Intentionat sau nu, noua ni se pare adorabil clipul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.