Yuppy 4 Martie 2015 14:51
Doua schelete umane danseaza, se imbratiseaza si se saruta in spatele unui ecran. Cand isi arata chipul, multimea ramane surprinsa.

In spatele unui monitor imens, sunt proiectate imagini cu raze X cu siluetele a doi oameni. Sunt doua schelete care danseaza, se imbratiseaza si se saruta. Nu stii cine sunt, cu ce se ocupa, ce varsta au sau ce sex. Stii doar ceea ce vezi, ca se distreaza si se simt bine impreuna.

Abia cand scheletele ies din spatele excranului si isi arata chipul incep sa vezi diferentele – unii sunt tineri, alti batrani, unii sunt barbati, altii femei, unii sunt negri, altii musulmani, iar unii au dizabilitati.

Mesajul este clar: dragostea nu tine cont de etichete, ci noi oamenii o facem. Campania este rezultatul unei colaborari intre Ad Council, R/GA si Helpsgood.com, iar scopul acesteia este de a ii determina pe oameni sa imbratiseze si accepte diversitatea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.