300.000 euro pentru proiecte care au ca beneficiari persoane cu dizabilitati senzoriale.

Continuand implicarea de peste 10 ani in comunitate a Orange Romania, Fundatia Orange lanseaza fondul de finantare "Lumea prin culoare si sunet". In valoare de 300.000 de euro, fondul urmeaza sa contribuie la imbunatatirea integrarii sociale a persoanelor cu deficiente senzoriale, actionand in domeniile: sanatate, educatie si cultura.

Prin lansarea fondului de finantare, Fundatia Orange invita persoanele juridice romanesti inregistrate ca organizatii neguvernamentale (asociatii, fundatii sau federatii) - institutii educationale, institutii medicale, institutii culturale, sa candideze in vederea derularii de programe in beneficiul persoanelor cu deficiente de vaz si/sau auz. Valoarea sprijinului financiar acordat de Fundatia Orange Romania unui proiect poate varia intre 20.000 si 50.000de euro.

Proiectele organizatiilor, care trebuie sa se incadreze intr-unul dintre cele trei domenii - sanatate, educatie, cultura - sunt asteptate pana pe21 ianuarie 2013, ora 17:00, la adresa fundatia.orange@orange.com.

Pentru mai multe detalii privind criteriile de participare, organizatiile sunt invitate sa consulte Ghidul Aplicantului si Formularul de Aplicare disponibile la www.orange.ro/fundatia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.