Francezii sunt pe primul loc in top cinci cele mai neprietenoase aeroporturi europene cu Paris Charles de Gaulle tinand cont de comportamentul angajatilor, considera calatorii care se plang de cozi interminabile, raspunsuri seci din partea personalului si bruscari la controlul de securitate, reiese dintr-un sondaj la care au participat 500 de calatori.

Loc 5: Barajas Madrid – 6,01 puncte

Aeroportul International Barajas, cel mai mare aeroport al Spaniei, este pe locul 5 intr-un top al personalului neprietenos. Anual peste 50 de milioane de pasageri tranziteaza aeroportul, scrie Wall-Street.ro.

Barajas Madrid a obtinut din partea calatorilor

Loc 4: London Heathrow – 5,94 puncte

Aeroportul Heathrow este cel mai aglomerat din Europa si locul trei in lume dupa aeroporturile din Atlanta si Beijing. Anual, 67 de milioane de pasageri folosesc Aeroportul Heathrow. Punctajul oferit de calatori pentru comportamentul personalului aeroportului a fost de 5,94 de puncte din 10.

Citeste continuare pe: Wall-Street.ro

Sursa foto main: Shutterstick


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.