Cum ar fi sa te trezesti intr-o dimineata fara identitate? Sa nu iti mai recunosti rudele, prietenii sau propriul chip?

In 2010 Mayank Sharma a fost diagnostigat cu meningita tuberculoasa, o boala grea care ataca sistemul nervos. Dupa o perioada petrecuta in spital a fost externat. Desi vindecat, Mayank isi pierduse complet memoria. S-a trezit intr-o dimineata fara identitate, fara experienta celor 27 de ani traiti pana acum. Nu isi mai recunostea parintii rudele sau prietenii. Nu isi mai recunostea nici macar propriul chip.

Intrand pe Facebook, Mayank a observat optiunea “People you may know”. Asa ca le-a trimis celor sugerati de reteaua de socializare un mesaj simplu. “...do i know you?” (“Te cunosc?”) Cei mai multi i-au raspuns, ajutandu-l sa isi reconstruiasca, asemeni unui puzzle, viata. Priviti!

Povestea barbatului a fost transformata intr-un mini documentar si prezentat pe Facebook Stories, o platforma lansata recent de siteul de socializare in care sunt prezentate modurile extraordinare in care oamenii folosesc Facebook-ul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.