Oficial vorbind, scorul primit de hotelul Singita este la ora actuala cel mai ridicat din lume. Acest lucru ii ofera titlul de: Cel mai bun Hotel din lume.

Parcul National Serengeti din Tanzania gazduieste, pe langa cele mai frumoase si mai importante specii de animale de pe continentul african si cel mai important hotel din lume.

Aflat chiar in dreptul celebrului drum al migratiei, hotelul Singita Grumeti este o oaza de lux chiar in mijlocul salbaticiei. In fiecare an, in timpul migratiei, cei mai norocosi turisti pot observa animalele care pornesc dintr-un colt al continentului spre celalalt.

Hotelul Singita Grumeti este format din cateva bungalouri si cateva corturi, dar conditiile pe care le puteti avea aici se ridica la cele mai curate 5 stele.

Din punct de vedere arhitectural Singita Grumeti pastreaza liniile si caracteristicile continentului african, totusi mobilierul prezent in camere adopta tendinte europene, atat clasice, cat si moderne.

Intr-un final trebuie sa mentionam si despre costuri. Daca vreti sa va bucurati de o experienta africana autentica, "imbracata" in cele mai luxoase haine, atunci trebuie sa stiti ca o camera porneste de la 1059 de dolari pe noapte si poate ajunge pana la 4096 de dolari pe noapte de persoana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.