Daca raspunsul e in nebuloasa mai gandeste-te!

Inainte de toate insa, hai sa definim “fata de oras”. Numim prin “fata de oras”, o femeie/fata pe care, asa cum ii spune denumirea, multa lume o stie “de prin oras”. Insetata de popularitate, ea e prezenta la orice deschidere sau inchidere de club, e mereu in mijlocul evenimentelor. Incepe de miercurea cu Player si o ia mai departe cu celelalte locatii pentru curve: Bellagio, Fratelli, Bamboo si Gaya. Ziua e la solar, tratamente, shopping…

Mereu avida de un trai in puf, ea nu are o ocupatie stabila dar isi neaga chiar si in fata propriei constiinte statutul de curva. Daca e mai frumusica, “lucreaza” uneori si ca client fals in cluburi sau hostess pe la evenimente (nu inseamna ca toate hostess-ele sunt curve!). “Fata de oras” nu plateste niciodata consumatia. Are grija sa se afle mereu la o masa unde un barbat galant sau mai multi, se ocupa de asta.

“Fata de oras” merge in concedii superbe, in zone de lux. Evident ca nu pe banii ei. Exista o moda, in randul barbatilor cu dare de mana, sa plece cu amicii in destinatii exotice (cel mai des Dubai) si “sa ia niste fete cu ei”. Aici nu vorbim de prostitutie pe fata. Dar daca omul te invita in concediu, iti plateste tot, cum ar fi sa-i refuzi avansurile. Pai te omoara ala ca se intoarce in tara ne..ut!

Ca sa n-o mai lungesc. “Fata de oras” e curva de lux a zilelor noastre. Dar pentru ca in urma cu ceva vreme, curvele formau o casta de sine statatoare, odata cu aceste timpuri in care nu mai stii nici daca fiica-ta nu cumva e cu barbati pe interes, ele au capatat un nume mai dragut.

Vreau sa stabilesc insa de la inceput faptul ca, intamplator, cate una din urmatoarele chestiuni, pot fi intalnite si pe profilul unei tipe misto si la locul ei. Dar eu am incercat sa conturez o imagine de ansamblu:

Citeste si:
Cu ce te poți deplasa eficient într-un oraș aglomerat: Top 5...
Cu ce te poți deplasa...

Asadar, daca doresti sa te feresti de acest periculos ipochimen, iata cateva indicii care transpar din profilul ei de Facebook.

1. Mai multe poze in care apare ea, impreuna cu alte fete si un singur barbat.

2. Are o poza sau mai multe cu ea pe un Yacht. Aici atentie mare. Intotdeauna in pozele fetelor de oras, cand locatia e pe un yacht, nu apar decat singure sau cu cateva prietene. De multe ori poza e taiata astfel incat sa ascunda vreo prezenta masculina. Cum se explica asta?! A mers singura cu yachtul?! Sau doar ea cu alte prietene Dorobantiere?! Auzi ale dracu’… Ce Magellan zace in ele…

3. In pozele din vacante, apare mereu singura. Mereu! Cum se explica asta? Merge de nebuna in concedii? Si totusi, cine face poza de fiecare data?!

4. De multe ori, la starea relatiei apare “e complicat” sau “intr-o relatie deschisa”. Adica, sunt cu cineva dar cand el e cu nevasta-sa eu sunt deschisa catre ceva nou.

Citeste si:
Mihai Bendeac va împlini 40 de ani. Actorul își dorește să intre în...
Mihai Bendeac va împlini 40...

5. Cele mai multe dintre ele, au un catel mic, la moda. Nu spun acuma ca orice fata care are un catel mic e “fata de oras”. Si prietenele mele au. Dar nu v-ati intrebat niciodata de ce, in ultima vreme, toate bagaboantele, toate curvele si-au luat catei si-i plimba de colo colo? Raspunsul e foarte simplu si tine de psihologie. Atunci cand ai o astfel de viata, nevoia de afectiune si iubire, care zace in orice fiinta umana, si intr-un criminal in serie, trebuie indreptata spre cineva. Si-atunci sunt utile aceste animalute.

Si-acum, cea mai importanta. 6. Intreaba-te, inainte sa te arunci cu capul inainte, de unde a avut bani ca sa cumpere aparatul cu care a facut pozele si laptopul de la care intra pe Facebook. Daca raspunsul e in nebuloasa… mai gandeste-te!

De Mihai Bendeac


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.