Soarele este apus in spatele aparatului, Luna rasare in faza plina in fata acestuia. Ea ar trebuie, asa cum este firesc, sa apara in spatele oricarui element terestru, si cu toate acestea pare ca se afla in fata muntelui. Dar Mauna Kea nici macar nu este acolo. Urmariti linkul pentru a vedea fotografia completa:

De fapt, totul este o iluzie optica. Luna nu este in fata muntelui, chiar daca asa reiese din fotografie.

Va asiguram ca aceasta captura nu a suferit nicio interventie de editare. Ceea ce apare pe fundal este de fapt umbra celebrului vulcan Mauna Kea, fotograful pozitionandu-se intr-un loc bine cunoscut de catre profesionisti. Soarele este apus in spatele aparatului, Luna rasare in faza plina in fata acestuia. Ea ar trebuie, asa cum este firesc, sa apara in spatele oricarui element terestru, si cu toate acestea pare ca se afla in fata muntelui. Dar Mauna Kea nici macar nu este acolo. Urmariti linkul pentru a vedea fotografia completa:

Click aici pentru a vedea fotografia la rezolutie mare!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.