Multi lemuri sunt crescuti de mici si apoi eliberati in habitatul lor natural, adaptandu-se foarte usor. Sa speram ca si Tahina va avea aceeasi soarta. Urmariti linkul pentru a vedea induiosatoarea scena:

Tahina s-a nascut de curand in complexul zoo de la Besancon, undeva in estul Frantei. Pentru ca mama ei a murit, medicii i-au pus in incubator un lemur din plus, pentru a-i tine locul...

Tahina este unul dintre cei doar 17 lemuri din specia Propithecus coronatus care traiesc prin diverse adaposturi din intreaga lume. Originara din Madagascar, specia este acum in pericol. Simpaticii lemuri pe care i-am admirat in animatia "Madagascar" nu sunt toti feriti de pericole. Localnicii ii vaneaza si ii consuma, considerandu-i delicatese. Alte primate mai mari ii omoara in lupte. Totusi, eforturile oamenilor cu suflet tind sa dea roade. Multi lemuri sunt crescuti de mici si apoi eliberati in habitatul lor natural, adaptandu-se foarte usor. Sa speram ca si Tahina va avea aceeasi soarta. Urmariti linkul pentru a vedea induiosatoarea scena:

Click aici pentru a vedea poza cu Tahina si mama ei de plus!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.