Yuppy28 Septembrie 2010de Vio

Lectura de un minut

Iata la ce s-a gandit artista Serena Malyon de la Artcyclopedia: sa aplice acest efect pe picturile superbe ale lui Van Gogh. Ce a iesit, puteti vizualiza in galeria foto!

Imaginile Tilt-Shift pot fi obtinute in doua moduri: fie utilizand lentile speciale care se abat de la dispunerea normala, paralela in interiorul obiectivului, glisand catre planul ce urmeaza a fi fotografiat, fie apeland la un program de editare foto avansata, gen Photoshop. Bineinteles ca a doua varianta este una falsa, insa rezultatele sunt apropiate, uneori chiar mai bune. Trebuie sa tinem cont si de faptul ca aparatele foto care pot fotografia in acest mod costa de regula o mica avere, asa ca Photoshop-ul ramane de baza pentru cine doreste sa obtina poze ce par sa contina figurine si nu obiecte reale, din viata de zi cu zi.

Este ideal sa porniti de la o poza realizata intr-un anumit unghi, de preferat de undeva de sus. Aveti mereu in minte rezultatul final, care trebuie sa cuprinda cat mai multe elemente. Pentru un efect spectaculos, un gradient pe margini este recomandat, precum si diferite tipuri de iluminare, acolo unde este cazul. Am gasit si un tutorial foarte intuitiv, care va va ajuta sa realizati imagini Tilt-Shift in cateva minute: Tilt-Shift Photography Photoshop Tutorial.

Iata la ce s-a gandit artista Serena Malyon de la Artcyclopedia: sa aplice acest efect pe picturile superbe ale lui Van Gogh. Ce a iesit, puteti vizualiza in galeria foto!Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Un film biografic despre Michael Jackson ar fi in pregatire la Hollywood.