Descopera o casa absolut uluitoare, care poate fi visul oricarui iubitor de mecanisme mai mult sau mai putin ciudate.

Pentru cei care nu familiarizati cu termenul, steampunk se refera la o combinatie interesanta rezultata din contopirea perioadei victoriene dintre 1800 si 1900 cu cea a tehnologiei moderne. Ganditi-va la 20000 de leghe sub mare a lui Jules Verne sau la Masina timpului a lui H. G. Wells. Tabloul este exact de acolo: mecanisme fascinante realizate de inventatori priceputi.

Steampunk este la moda si in prezenta, ca multe alte lucruri retro. In IT, multi transforma tastaturi, mousi sau chiar computere intregi, iar poate cel mai celebru modder este Datamancer (vezi aici o tastatura impresionanta). Interesant este faptul ca exista chiar si o casa, toata redesenata si plina de astfel de mecanisme care ne trimit cu gandul la Syberia lui Benoit Sokal.

Casa pe care urmeaza sa o admirati in galeria foto este din Sharon, Massachusetts. Exteriorul nu promite prea mult, insa interiorul a incaput pe mana ModVic, iar ceea ce a iesit este de-a deptul extraordinar, de la birou si pana la bucatarie.

Capitane Nemo, reintra in Nautilus si exploreaza adancurile oceanelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.