In conditiile in care o geanta Vuitton va reprezenta, incepand cu 2011, aproximativ 2% din PIB, facem apel la doamna Udrea

In stilul sau caracteristic, Misu Bendeac ne propune 10 solutii anticriza care, desi par utopice in actualul context social si economic, credem ca sunt de o suta de ori mai bune decat cele propuse de guvern.

1. Poponet, Patrascu, Casuneanu si ceilalti sa elimine 25% dintre tarfele penale care se antureaza la masa lor din Gaia, Cuando sau Bamboo.

2. Adriean Videanu sa inchirieze 25% dintre camerele palatului sau si sa doneze banii la buget. Consideram ca ii sunt de ajuns celelalte 34 de camere…

3. Cersetorii, spalatorii de parbrize, parcangiii sa fie obligati sa elibereze factura fiscala si sa plateasca impozit.

4. Cresterea preturilor pe litoralul romanesc cu 25%, fiindca cine a atat de fraier incat sa mearga acolo, poate fi si cu 25% mai fraier.

5. Tiparirea unui numar de 22 de milioane de bucati din volumul “Medicina pentru toti”, astfel incat populatia sa se poata trata la domiciliu in conditiile in care medicii vor alege sa castige in strainatate 2000 de euro pe saptamana in loc de 1000 de LEI pe luna.

6. In conditiile in care o geanta Vuitton va reprezenta, incepand cu 2011, aproximativ 2% din PIB, facem apel la doamna Udrea…

7. Reprezentantii comunitatii EMO sa-i invete pe varstnicii pensionari cum sta treaba cu lamele…

8. Florin Piersic sa vorbeasca cu 25% mai putin. Ok… Asta nu ne ajuta cu nimic, dar mi se parea funny..

9. Echipa Nationala de fotbal a Romaniei va vinde punctele Luxemburgului in preliminariile pentru 2012. Am vinde si celorlalti puncte dar nu vor sa cumpere fiindca sunt siguri ca ne vor bate. Luxemburgul e singura nationala care se teme de noi.

10. Asistentele din televiziune sa-si scada tariful pe noapte cu 25% si sa plateasca si impozite si taxe! Si manelistii la fel!

Multumesc pentru atentie.

Mihai Bendeac

Dupa ce v-ati delectat cu aceste solutii, va invitam acum sa propuneti si voi unele, amuzante, serioase, science fiction sau cum vreti. Suntem convinsi ca vor fi mult mai bune decat cele pe care ni le-a aruncat Boc. Nu uitati ca domnul prim-ministru actioneaza asa dintr-un motiv bine intemeiat - a fost rapit de extraterestri!

Citeste si:
Mihai Bendeac va împlini 40 de ani. Actorul își dorește să intre în...
Mihai Bendeac va împlini 40...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.