Remy Martin reinventeaza modul de a savura coniacul. In premiera pentru Romania, Remy Martin VSOP poate fi consumat la -18C.

Remy Martin reinventeaza modul de a savura coniacul.

In premiera pentru Romania, Remy Martin VSOP poate fi consumat la -18°C.

BDG, unicul importator si distribuitor autorizat din Romania al bauturilor Grupului Remy Cointreau, ofera iubitorilor de bauturi rafinate posibilitatea de a consuma Remy Martin VSOP la -18°C, temperatura optima pentru a surprinde cele mai fine nuante ale unui coniac cu adevarat unic.

Joi, 22 octombrie, la English Bar din cadrul hotelului Hilton din Bucuresti, a avut loc prezentarea oficiala a Remy iceBOXX, un dispozitiv revolutionar, special conceput pentru a mentine temperatura coniacului la -18°C. La eveniment au participat prietenii si consumatorii fideli ai Remy Martin care, alaturi de cunoscutul sommelier Laurentiu Achim, au avut privilegiul de a savura, in premiera, gustul inconfundabil al coniacului Remy Martin VSOP la
-18°C.

Prin tehnologia iceBOXX, Remy Martin revolutioneaza modul in care coniacul poate fi savurat, oferind publicului o experienta inedita si sansa de a simti cu adevarat intensitatea aromelor ce fac din Remy Martin V.S.O.P una dintre cele mai apreciate bauturi din lume.

“Ar trebui sa existe mai multa flexibilitate si libertate cand se bea Remy Martin. Nu exista reguli prestabilite si inamovibile in a savura un coniac”, a declarat Dominique Heriard Dubreuil, presedintele Remy Martin.

Prin racirea la temperatura de -18°C, gustul fin al coniacului Remy Martin VSOP este puternic amplificat, iar aromele explozive de vanilie, piersica si portocala sunt traite la intensitate maxima.

Cei care doresc sa experimenteze cea mai inovativa metoda de a savura gustul unic al Remy Martin VSOP, la -18°C, sunt asteptati la English Bar in cadrul hotelului Hilton Bucuresti, care alaturi de Ritz Londra, Sens Night Club Paris si Amika Night Club Londra, reprezinta una dintre locatiile exclusiviste unde se poate gasi dispozitivul Remy iceBOXX.

Citeste si:
O sticlă de coniac din 1762 a fost vândută la licitație pentru o...
O sticlă de coniac din 1762 a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.