Esti un barbat puternic care stie ce vrea, insa cand vine vorba de cumparaturile de Craciun lasi totul pe ultima suta de metri si alergi din stanga in dreapta dupa cadourile perfecte pe care, de cele mai multe ori, nu reusesti sa le gasesti in timp util.

Nivea for Men stie ce iti doresti Craciunul acesta!

Esti un barbat puternic care stie ce vrea, insa cand vine vorba de cumparaturile de Craciun lasi totul pe ultima suta de metri si alergi din stanga in dreapta dupa cadourile perfecte pe care, de cele mai multe ori, nu reusesti sa le gasesti in timp util. Craciunul nu inseamna doar alergaturi dupa cadouri pentru iubita, mama sau sefa. Opreste-te 2 secunde si gandeste-te si la tine. NIVEA FOR MEN ti-a pregatit doua cadouri care te vor revigora pe perioada sarbatorilor.

Pachet complet pentru provocarile de zi cu zi
Ca sa faci fata provocarilor cotidiane trebuie ai nevoie inainte de toate de un confort personal pe care noul pachet NIVEA FOR MEN ti-l ofera din plin. Samponul Strong Power cu Minerale Marine laolalta cu noul gel de dus Active 3 iti vor oferi prospetimea si vigoarea zilnica. Mentin-le de-a lungul zilei cu cel mai avansat sistem de protectie impotriva transpiratiei: NIVEA FOR MEN Silver Protect, primul deodorant cu ioni de argint. Pret recomandat: 29.09 RON

Un barbierit fin oriunde si in orice conditii
Pentru ca esti preocupat de aspetcul tau NIVEA FOR MEN ti-a pregatit o geanta pe care o poti lua cu tine oriunde. Gelul de ras Sensitive cu sistemul Ultraglide ce usureaza traseul aparatului transforma barbieritul de dimineata intr-o placere. Pielea va fi pregatita sa primeasca al doilea cadou, After Shave Balsamul Sensitive, care calmeaza pielea si o fereste de pericolele care pot aparea dupa barbierit. Impreuna aceste doua produse iti vor oferi un sentiment de siguranta. Pret recomandat: 41.53 RON

Nu o uita pe EA
Frumusetea este daruire! Sigur se va bucura cand va primi pachetul NIVEA ce ii va rasfata simturile si ii va catifela pielea. Gelul de dus Vitamin Creme cu vitamine esentiale si proteine de lapte impreuna cu laptele de corp NIVEA Smooth Body Milk iti va incanta iubita pe toata durata zilei, iar deodorantul stick Fresh Natural o va ajuta sa-si mentina prospetime pana seara. Pret recomandat: 29,85 RON.

Citeste si:
Destinatii cu buget redus pentru mini-vacantele din 2017
Mai multe mini-vacante pentru...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.