Cand vine vorba de celebritati cu sex-appeal, modele, actrite sau cantarete, atentia publicului creste instantaneu.

Cand vine vorba de celebritati cu sex-appeal, modele, actrite sau cantarete, atentia publicului creste instantaneu. Daca vedetele sexy umplu de multe ori fanteziile barbatilor, totul devine mai interesant cand acestea declara ca sunt lesbiene. In mod paradoxal, desi barbatii nu le pot avea propriu-zis, doar gandul ca le privesc in ipostaze intime le este uneori suficient... Asta si pentru ca una dintre fanteziile masculine de top este aceea in care un el face sex cu doua sau mai multe ele...

Despre cele mai cunoscute lesbiene din lumea showbiz-ului vom vorbi in continuare.

Portia de Rossi s-a nascut pe 31 decembrie 1973 in Australia. Cel mai bine s-a remarcat in serialul de televiziune Ally McBeal, interpretand rolul avocatei Nelle Porter. Un alt serial in care a mai jucat este Arrested Development. Despre orientarea ei sexuala Portia de Rossi a vorbit deschis in urma cu cativa ani, declarand in repetate randuri ca este lesbiana convinsa, dupa ce initial a sfarsit foarte dezamagita in urma relatiilor cu barbatii. De 4 ani Portia este partenera de viata a cunoscutei actrite Ellen DeGeneres, cu care urmeaza sa se si casatoreasca

Cynthia Ellen Nixon
(sau sa ii spunem Miranda Hobbes?), a interpretat unul dintre celebrele personaje din serialul "Totul Despre Sex". Actrita s-a nascut in anul 1966 si a avut o cariera care s-a dezvoltat in general in jurul acestui film care a facut-o celebra. Printre cele mai importante aparitii ale sale se numara The Pelican Brief si Warm Springs. Actrita este si ea lesbiana convinsa, declarand: ”Am fost in toata viata mea cu un singur barbat, dar niciodata nu am simtit ce am simtit cu o femeie”.

Adrianne Marie Curry este unul dintre cel mai bine cotate fotomodele ale Americii. Adrianne a recunoscut ca este lesbiana si ca nu se sfieste sa isi recunoasca public orientarea sexuala. Fotomodelul a devenit celebru castigand reality show-ul America's Next Top Model.

Jodie Foster, un personaj mai mult inteligent decat atractiv, calitate pentru care, de altfel, este recunoscuta pretutindeni, s-a aflat intotdeauana in centrul atentiei si datorita declaratiilor legate de sexualtitatea sa. Judie a devenit celebra prin rolul de prostituata pe care l-a jucat in Taxi Driver in anul 1976. Zvonurile legate de faptul ca aceasta era lesbiana s-au concretizat cand a aparut la o petrecere alaturi de Cydney Bernard, cea care era banuita demult ca ar fi fost partenera de viata a celebrei actrite.

Lucy Liu
este un alt personaj foarte cunoscut publicului, careia i s-a pus la indoiala orientarea heterosexuala. Lucy este una dintre cele mai vizate persoane cand vine vorba despre comunitatile gay. Nu de putine ori s-a zvonit ca aceasta ar fi lesbiana, lucru sustinut chiar si de declaratiile ei: ”Nu sunt lesbiana, dar reunosc ca am fost de mai multe ori cu o femeie”. Cuvinte sustinute si de faptul ca pe peretii casei lui Lucy exista poze cu femei dezbracate. Lucy s-a nascut in anul 1968 si, la fel ca Portia de Rossi, a devenit cunoscuta pentru rolul interpretat in serialul Ally McBeal. Aparitii notabile a avut si in filmul Kill Bill, dar si in Charlie’s Angeles.

Citeste si:
Mihai Bendeac își caută nevastă. Cum și-a făcut reclamă actorul:...
Mihai Bendeac își caută...

Kristanna Loken s-a aflat mult timp in atentia presei de scandal, mai ales dupa ce a fost vazuta sarutandu-se intr-un bar cu cantareata Pink. Kristanna si-a inceput cariera ca model, insa s-a reorientat spre cinematografie, jucand in cateva filme cunoscute, precum Terminator 3: Rise of the Machines, Ring of the Nibelungs si What Lies Beneath. Conform revistei The Advocate, frumoasa blonda are in prezent o relatie intima cu actrita Michelle Rodriguez.

Dintre lesbienele celebre, recunoscute pentru statutul lor, mai fac parte Martina Navratilova, Amelie Mauresmo, Rosie O'Donnell si Queen Latifah. Cat despre Angelina Jolie, Lindsay Lohan si Sarah Harding, au existat zvonuri, declaratii si imagini, care au confirmat faptul ca sunt bisexuale.

Articol de Alex Todoran


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.