50 de persoane, adulti si copii, au fost intrebate daca ar avea puterea sa schimbe ceva la corpul lor ce ar fi. Raspunsurile date te vor pune pe ganduri.

50 de persoane, adulti si copii, au fost intrebate daca ar avea puterea sa schimbe ceva la corpul lor ce ar fi. Fara sa ezite, adulti au inceput sa isi enumere defectele.

As schimba fruntea. O am prea lata. In scoala s-a ras mereu de mine pe aceasta tema.”, a spus unul dintre participanti.

As schimba urechile. Am niste urechi foarte mare. De multe ori copiii faceau misto de mine, spunand ‘Hei, uite-l pe Dumbo!” a raspuns un altul.

Atunci cand a venit randul copiilor sa raspunda la intrebare, acestia s-au chinuit sa gaseasca un raspuns.Cand au gasit totusi unul, acestia, in loc sa schimbe ceva la corpul lor, au inceput sa isi imagineze ce optiuni superumane ar putea adauga.

Asadar, in loc sa-si schimbe urechile mare, nasul imperfect sau fruntea prea inalta, acestia au spus ca si-ar dori dinti de rechin ca sa poata manca orice sau o coada de sirena sau aripi de inger ca sa poata zbura.

Realizatorii proiectului au vrut sa aratate diferenta dintre modul in care adultii si copiii isi percep corpurile.

Puteti urmari clipul mai jos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.