Increderea in umanitate redata.

Doi tineri australieni au gasit o metoda simpla, dar ingenioasa de a ii ajuta pe cei fara adapost: si-au transformat vechea dubita intr-un serviciu de curatatorie haine pe patru roti. Cei doi dau astfel celor fara adapost sansa de a-si isi spala hainele gratis.

Proiectul se numeste Orange Sky Laundry si a fost gandit de doi prieteni, Lucas Patchett si Nicholas Marchesi. Pentru a pune bazele proiectului, acestia au avut nevoie doar de dubita lor veche si un generator de elecctricitate. Cu ajutorul donatiilor, cei doi au mai cumparat doua masini de spalat si uscatoare, transformandu-si astfel dubita intr-o serviciu ambulant de curatatorie capabil sa proceseze zilnic 20 de kilograme de rufarie.

Proiectul a fost lansat in luna iulie si este inca in faza de testare. Momentan, cei doi isi petrec cinci zile pe saptamana plimbandu-se pe strazile din Brisbane si spaland hainele celor care nu isi permit sa plateasca un serviciu specializat. Daca totul merge bine, planuiesc sa isi extinda organzatia la nivelul intregii tari.

O idee tare buna, nu credeti?






Foto main: cersetor sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.