Crezi ca o simpla intrebare iti poate schimba viata? Sau crezi ca aceste lucruri sunt cel putin fantasmagorice si preferi sa nu te gandesti la asta? Iata care sunt intrebarile care te pot face sa te schimbi la 180 de grade.

Inca de la cea mai frageda varsta incepem sa ne punem intrebari. Pe la 3-4 ani intrebarea preferata devine "De ce?" pentru ca suntem atat de curiosi sa vedem ce se intampla in jurul nostru incat ii presam pe cei din jur sa ne impartaseasca din cunostiintele lor.

Apoi sunt intrebarile adolescentei care nu ne dau pace si care ne fac sa credem ca nimeni nu ne intelege si ca suntem singuri in intreaga lumea fara sa avem pe cineva care sa ne iubeasca asa cum am vrea noi, sau asa cum ne gandim ca arata iubirea. Trecem si de aceasta perioada terifianta mai ales pentru parintii nostri pentru ca ei saracii sunt cei care ne suporta crizele, cei care ne raspund la intrebari, cei care sunt alaturi de noi chiar daca nu vedem asta si cei care ne sustin in tot ceea ce facem.

Apoi vin intrebarile pragului de 20 de ani. Te gandesti ce ai sa faci cu viata ta, cand ai sa te asezi la casa ta, ce ai vrea sa faci, ce ti s-ar potrivi si la ce te-ai pricepe cel mai bine. Viata este plina de intrebari carora incercam sa le gasim raspunsuri si de cele mai multe ori reusim sa o facem asa cum trebuie insa nu mereu.

Sunt insa unele intrebari care ne pot schimba viata chiar daca nu ne dam seama de asta.

1. Oare asta este ceea ce imi doresc sa fac?

Este o intrebare care intervine atunci cand ai un job care iti place, un job la care visai de ceva timp si pe care intr-un final l-ai obtinut. Totul merge bine si iti place ceea ce faci, insa parca lipseste ceva si nu stii exact ce. Atunci intervine intrebarea care te pune pe ganduri si care te face la un moment dat sa iei o decizie in ceea ce priveste viitorul tau profesional.

2. Ce vrea corpul meu sa imi transmita?

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto main: femeie cu semne de intrebare sursa Shutterstock.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.